Nález povojnovej munície, vykradli samoobslužný vysávač

24.04.2006 Celý región

Nález povojnovej munície v okrese Svidník:\r\nPrešovský policajný pyrotechnik dnes zneškodní dve munície z obdobia II. sv. vojny, ktoré sa našli včera v dvoch ...
Nález povojnovej munície v okrese Svidník:
Prešovský policajný pyrotechnik dnes zneškodní dve munície z obdobia II. sv. vojny, ktoré sa našli včera v dvoch obciach v okrese Svidník.

Prvú muníciu, 3ks kaťuše, našiel 24 ročný Svidníčan v katastri obce Medvedie. Miesto nálezu do príchodu pyrotechnika zabezpečili policajti zo Svidníka. Druhú muníciu, 4 ks delostrelecké granáty, našiel v katastri obce Nižná Pisana v potoku 58 ročný miestny obyvateľ. Aj v tomto prípade zabezpečili miesto nálezu policajti zo Svidníka. Vykradli samoobslužný vysávač na benzínovej pumpe: Policajti z Hanušoviec nad Topľou vyšetrujú vlámanie do samoobslužného vysávača na benzínovej pumpe v Hanušovciach. Doposiaľ neznámy páchateľ vykonal vlámanie v noci z piatku na sobotu. Z vysávacie zariadenia ukradol dve pokladničky s finančnou hotovosťou 600. - Sk ku škode prenajímateľa pumpy. Pre majiteľa, benzínovú spoločnosť, vznikla celková škoda 4000. - Sk.
 

Vyberte región

mark